Poppy Loves Cocoa

Livly

Lisa Carrol, designer och fembarnsmamma, drömde om att starta ett barnklädesmärke som erbjöd endast det mjukaste små kläder fast med sin personliga twist. Lisa kunde aldrig tro att hennes dröm skulle komma att bli ett märke välkänt av föräldrar runt om i hela världen. LIVLY skapades 2011 efter att hennes tvillingar, Liv och Lilly, föddes prematura. Deras hud var, likså många nyföddas, otroligt känslig. Efter flertal tips om den peruanska Pima bomullen som skulle vara extra skonsam mot bebisars hud, bestämde sig Lisa för att åka till Peru. Efter många turer fram och tillbaka, besök hos flertal fabriker, återförsäljare och bomullsfält visste Lisa vad det var hon ville göra. Hon designade vad hon trodde på, en bebis måste-ha-gardrob; en kollektion med mjuka bebiskläder blandat med jersey och cashmere, vilket snart skulle fånga uppmärksamheten hos både publik och press.

På Kungliga Dramaten i Stockholm väcktes Lisas intresse för print, färger och former. En plats där Lisa spenderade mycket tid av sin barndom tillsammans med sin kostymör till moster. Flera år senare kom Lisas dröm att bli verklighet när hon öppnade upp sin första butik i Stockholm. Hennes vision var att ta barnen till en drömvärld fylld av sköna kläder med unika print.

Sedan start har LIVLY expanderat runt om i världen men mottot har alltid varit densamma, LIVLY har aldrig kompromissat på sin exceptionella kvalité eller sitt öga för detaljer. Med lekfulla print, unika färgkombinationer och drömlika accessoarer, lovar LIVLY att alltid leverera de mjukaste barn och babykläderna.

Lisa har blivit utnämnd till årets designer av en de mest publika priserna i Sverige. Lisa och LIVLY har varit omskrivna i ett flertal världsledande tidningar så som, Vouge, Bazar, Milk och Elle. Vad man en letar efter- lekfulla vardagskläder, festkläder med det lilla extra eller den perfekta gåvan- så har LIVLY det. Bebisar får mysa runt i den mjuka och sköna pima bomullen samtidigt som flickor från nyfödd upp till åtta år får möjligheten att bära LIVLYs signatur kappor, klänningar och cashmere cardigans. LIVLY har 3 butiker runt om i världen, 5 shop-in-shops, 2 flagship butiker i Stockholm och en i New York. LIVLY finns även med sitt sortiment på varuhus runt om i världen, så som Selfridges i London och Barneys i New York.