Poppy Loves Cocoa


Brow Stamp Shaping Kit One Step Dark Brown102.00 SEK

Färg: Dark Brown

Antal: 1 set

Förpackningen innehåller:

1x Brow Stamp

2x Borsta

10x Stylingkort


FUNKTIONER

Innovativ design som är bekvämare att använda: Vi har gjort formen på ögonbrynen perfekt och slutligen designat en stil som kan eliminera stress och spara tid när du gör ögonbryn varje morgon! Varje sats innehåller en ögonbrynsstämpel och 10 olika ögonbrynsmallar! Den perfekta ögonbrynmallen: Vi samlade mycket kundfeedback, testade många former och valde slutligen 10 ögonbrynsformer, lämpliga för 98% av människorna. Det är inte bara lämpligt för nybörjare utan också för skickliga människor.

Spara tid: ögonbrynspinnar är snabba, enkla och förblir desamma. Det tar bara mindre än en minut att skapa en stil av dina favoritögonbryn. Den lätta och lätta att bära funktionen gör att du kan behålla den perfekta formen på dina ögonbryn när som helst.

Långvarig vattentät effekt: Den nydesignade ögonbrynsförseglingen är lättare att fylla. Stark vidhäftning kan hjälpa din smink att hålla i 24 timmar utan att fläcka eller blekna på grund av svett eller regn.

Ändra hur dina ögonbryn dras: ögonbrynsförseglingen och ögonbrynsformens verktyg kommer att förändra hur dina ögonbryn är för evigt. Vi designade ögonbrynsförseglingen och ögonbrynskort med högkvalitativa kosmetiska ingredienser för att säkerställa ett vackert och naturligt utseende!

Tidsbesparande: Med tio mest populära anpassade formstensiler som kan hjälpa dem som vanligtvis inte hittar någon ögonbrynsposition och har problem med sminkavstånd snabbt att få ett par symmetriska tillfredsställelse.